Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Συμβασιούχοι Διδασκόντες: 20/5 ο νόμος στο Υ.Σ.- Νέα πανελλαδική συνάντηση

Ώστε ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε...
Όπως πληροφορούμαστε από μήνυμα συναδέλφου, ο νέος νόμος πρόκειται να κατατεθεί στις 20/5 στο υπουργικό συμβούλιο και να ψηφιστεί το καλοκαίρι. Επιπλέον, πριν από την ψήφιση του νόμου θα αλλάξει ο τρόπος εισαγωγής νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια, και συγκεκριμένα αυτή θα γίνεται σε Σχολές αντί για Τμήματα. Αυτό αποτελεί ευνοϊκό έδαφος υλοποίηση ενός μέρους του νόμου πριν ακόμη αυτός ψηφιστεί ως σύνολο (βλ. συγχώνευση-συρρίκνωση τμημάτων και ελάττωση διδασκόντων, μεταξύ άλλων).
Εν όψει των παραπάνω, οι Πρωτοβουλίες Συμβασιούχων Διδασκόντων “407″ καλούν σε νέα πανελλαδική συνάντηση την Τρίτη, 19 Απριλίου στην Αθήνα. Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα που λάβαμε:
Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,
Eπειδή φαίνεται πως το νομοσχέδιο για τη δημόσια εκπαίδευση είναι προ των ακαδημαϊκών πυλών, προσκαλούμε όσες/ους από σας βρίσκεστε στην Αθήνα την Μεγάλη Τρίτη (19/4) να συμμετάσχετε ενεργά στην Πανελλήνια Συνάντηση Συμβασιούχων Διδασκόντων που θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 στο ΕΜΠ, κτ. Μπουμπουλίνας, αιθ. 318 (η ίδια αίθουσα με τις 19/03).
Φιλικά,
Πρωτοβουλίες 407

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου