Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!! ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 17/3


ΑΘΗΝΑ: 12:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 12:00 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
συμπληρώνουμε καλέσματα για άλλες πόλεις στα σχόλια...

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ...ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζήτημα αυτό μας έχει απασχολήσει και εμάς ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό που υπάρχει σε αυτό το επίπεδο, ωστόσο η μορφή του blog δεν εξυπηρετεί την αναλυτική (και συνοπτική ταυτόχρονα), πανελλαδική ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων όλων των σχολών. Το ίδιο κατά τη γνώμη μας ισχύει και για το φόρουμ του indymedia. Παρότι σε κάποιο βαθμό μπορεί να ενημερώνει για τα αποτελέσματα των γσ δεν έχει την κατάλληλη μορφή για μια άμεση, πανελλαδική ενημέρωση.
    Το προηγούμενο φοιτητικό κίνημα του 2006-7 εκτός από τις επιτυχίες, τις αντιφάσεις και τα αδιέξοδά του μας κληρονόμησε και με ορισμένα μέσα για την κάλυψη των αναγκών ενός αναπτυσσόμενου αγώνα. Πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για την πορεία των καταλήψεων πανελλαδικά αποτέλεσε εκείνη την εποχή το www.edopolytexneio.org. Κατά τη γνώμη μας αυτό που χρειάζεται είναι η επαναλειτουργία και η στήριξη από τους αγωνιζόμενους φοιτητές πανελλαδικά του συγκεκριμένου site. Από όσο γνωρίζουμε (από συναγωνιστές που προσπαθούν να το ξαναανεβάσουν) γίνεται προσπάθεια να ξαναλειτουργήσει και θα είναι ενεργό πολύ σύντομα. Για τις σχετικές εξελίξεις θα υπάρξει ενημέρωση και στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή